Vrijwilligers gezocht

Reeds ingevuld:

Hand- en-spandiensten voor Wolkershuisje
De werkgroep Wolkershuisje is in januari van start gegaan. We willen graag deze zomer de eerste schrijver ontvangen in dit unieke ‘writers in residence’-onderkomen op ‘het eiland’ op Amstelglorie. Het idee is om zowel het huisje als de tuin te renoveren en zoveel mogelijk terug te brengen in de staat toen Jan en Karina Wolkers hun tuin op Amstelglorie hadden in de jaren ’70.

We zoeken voor hand-en-spandiensten enthousiaste vrijwilligers. Te denken valt aan mensen die Wolkers’ Dagboeken willen lezen op fragmenten over de tuin en het huisje; iemand die een huishoudelijk reglement kan opstellen mbt het verblijf in het huisje; iemand die kan helpen bij inrichting (bijv. timmerwerk, gordijnen naaien), etc.
Vind je het leuk om mee te doen? Stuur dan een berichtje naar: bestuur.amstelglorie@gmail.com

Organiseren en meewerken aan de Open Dag
Ook dit jaar is er weer een Open Dag op Amstelglorie, namelijk op zondag 11 juni. Net als vorig jaar is het de bedoeling dat er diverse activiteiten worden aangeboden aan de bezoekers, zoals een tuinenroute, plantenverkoop, kinderactiviteiten, sportactiviteiten op het speelveld, met muzikale omlijsting.
Kan je meehelpen in de voorbereiding van deze dag? Stuur dan een berichtje naar: bestuur.amstelglorie@gmail.com

Vormgever huisstijl en PR-materiaal
Een vormgever met een frisse blik die een nieuwe/ vernieuwde huisstijl kan ontwikkelen (of de ontwikkeling kan begeleiden). Voor flyers, postertjes, online uitingen, maar ook voor bijv. bewegwijzering.