Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Philadelphia te gast!

2 September 2018 @ 09:00 - 7 September 2018 @ 12:00

Van zondag 2 september tot vrijdag 7 september 2018 wordt het Amstelglorie Logeerhuis weer vereerd met een bezoek van Philadelphia. Philadelphia is een zorginstelling voor mensen met een beperking. Zij wonen begeleid in kleine groepen. Het is dit jaar alweer de zesde keer Philadelphia gebruikmaakt van het Logeerhuisje.

Gevarieerd programma
Vrijwilligers van Amstelglorie en een begeleider hebben samen een creatief programma bedacht, met activiteiten als bloemschikken en tekenen. Ook wordt er een speurtocht uitgezet en kunnen de cliënten jeu de boules spelen. En zoals elk jaar verheugen zij zich nu al op de wandeling naar het winkeltje van Henk & Geertje: zelf een ijsje uitzoeken is al een heel feest. Ook de zelfgemaakte knuffels van Geertje vallen altijd goed in de smaak.

Op woensdag is er een tombola in het clubhuis, met hulp van Joyce. De weersverwachting is gunstig, waardoor veel activiteiten buiten kunnen plaatsvinden. Bij zeer slecht weer wordt er ook van het clubhhuis gebruikt gemaakt.

Vervoer over het terrein met personenbus
Omdat veel cliënten slecht ter been zijn, is er een busje beschikbaar dat hen over het terrein naar het Logeerhuis rijdt. Op zondagochtend 2 september en op vrijdagochtend 7 september hebben de vervoerders een ontheffing om op het park met de auto te rijden. De bus rijdt stapvoets en een vrijwilliger rijdt voor de bus uit.

Philadelphia is Amstelglorie zeer dankbaar voor de mogelijkheid om cliënten in de gastvrije omgeving van het Logeerhuis te laten genieten van het park.

Meer over het Logeerhuis>>

Details

Start:
2 September 2018 @ 09:00
End:
7 September 2018 @ 12:00
Event Category:

Venue

Logeerhuis