Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lampionnen optocht (20u verzamelen)

23 August 2019 @ 18:00 - 20:30

De zomervakantie wordt op Amstelglorie weer volgens traditie afgesloten met een betoverende lampionnenoptocht voor groot en klein. Wandelaars volgen een prachtig verlichte route. Overal worden lampjes ontstoken, langs het pad en in vele tuinen.

Het thema van vorig jaar was ‘Aladin’.
Bij de Hemkerhof waande je je in een tafereel uit 1000-en-één-nachten. De route voerde verder door het stronkenbos naar het geïmproviseerde buitentheater. Aladin en zijn medespelers namen de kijkers mee op avontuur… En ze leefden nog lang en gelukkig.

  Lampionnenoptocht

Over de lampionnenoptocht

Elk jaar is er een lampionnenoptocht aan het einde van de zomervakantie. Dan schijnt op vele tuinen kleurig en feestelijk lampionnenlicht. Je waant je in een sprookjesbos. Alle kinderen, (groot)ouders en lichtjes-liefhebbers zijn uitgenodigd om mee te wandelen. Vanaf 20u start de wandeling bij het Clubhuis: loop met je eigen lampion mee in de optocht over het park!

De route (zie ook de plattegrond hieronder):
Je kunt meedoen als je tuin langs de route ligt door deze te versieren met lichtjes of door een deel van de route vrolijk te verlichten.
Vanaf het clubhuis door de Berkenlaan (hoofdpad), aan het eind rechtsaf (Essenlaan), langs het eiland – via het Reigersdijkje de Fazantenlaan in – aan het eind rechtsaf, langs het speelbos naar het speelveld.

 Route lampionnenoptocht

Details

Date:
23 August 2019
Time:
18:00 - 20:30
Event Category:

Venue

Bij clubhuis verzamelen