Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Amstelgloriaanse PUBQUIZ

June 22 @ 20:00 - 23:00

Zaterdagavond 22 juni zaten aan veertig enthousiaste en goed voorbereide tuinders klaar voor De Amstelgloriaanse Pubquiz 2019. Honderd pittige vragen waren door Fleur en Carla zorgvuldig samengesteld en op maat gesneden voor Amstelglorie. En hersenkrakers waren het: hoeveel koningen zijn er in Amsterdam gekroond, hoeveel volkstuinen zijn er in Nederland en wat kost een kilo albino-kaviaar? Ga d’r maar aanstaan!

Er waren drie prijzen te vergeven. De prijs voor de meest originele teamnaam ging naar Puntje van de tong. Na een spannende puntentelling werd de uitslag bekend gemaakt: de poedelprijs was voor Catch22 en overtuigend winnaar met 84 punten – slechts 16 vragen gemist – was team All in the game. Eeuwige roem, de felbegeerde wisselbeker en een fles wijn voor de winnaars, en het bleef nog lang onrustig rond het formulier met de goede antwoorden.

—————————————————-

Oproep pubquiz

Stel een (slim) team van 4 personen samen, verzin een teamnaam en geef je op. Je kunt je ook als individu opgeven en dan zorgen wij dat je in contact komt met andere individuele spelers zodat je samen kunt meedoen.

Meld je snel aan bij Fleur en Carla op pubquiz.amstelglorie@gmail.com. Vol is vol.

pubquiz Amstelglorie

Details

Date:
June 22
Time:
20:00 - 23:00
Event Category:

Venue

Clubhuis Amstelglorie