Festivals!

Reuring in het Groen
Waarin een klein festival groot kan zijn! Op zaterdag 6 juli tussen 13.00 en 20.00 uur presenteert Reuring in Groen maar liefsts 50 culturele pareltjes in en rond de tuinhuisjes, verspreid over het hele park. Verrassende mini-optredens voor groot en klein. Theater, muziek en literatuur tegen het sfeervolle decor van rozen, floksen en andere seizoensbloeiers. Natuurlijk zijn er ook heerlijke hapjes en drankjes. Wil je alles weten over Reuring? Volg het cultuurfestival op Facebook.Voel je inspiratie om een bijdrage te leveren? Stuur een mailtje aan Nanna Lahn, die het allemaal helpt organiseren. Ook als je als vrijwilliger een uurtje wilt bijspringen bij de organisatie kan dat.  

5e editie Kunstroute!
Op zaterdag 1 en zondag 2 juni wordt de 5e Kunstroute Amstelglorie georganiseerd. Op zaterdag is de route geopend van 13.00 tot 18.00 uur en op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Tijdens de Kunstroute exposeren kunstenaars – van professional tot eenmalige kunstbeoefenaar – hun werken in de tuinen van Amstelglorie. En in het Clubhuis komt een overzichtstentoonstelling. Van beeldhouwer tot fotograaf en van schilder tot macramé-knoper: iedereen kan meedoen en iedereen is welkom! Volg de Kunstroute op Facebook, of bekijk het programma. Een bijdrage leveren kan ook: heb je een goed creatief idee, laat het weten aan Gerdi Wind.

Open Dag Amstelglorie en Amstelland
Op zondag 2 juni is er niet alleen Kunstroute, maar ook Open Dag op Amstelglorie. Als poort naar Amstelland doet Amstelglorie mee met de Open Dag Amstelland. Er zijn tal van activiteiten te doen.