Selecteer een pagina

Tuinwinkel: zand, aarde en overige inkoop

CORONAREGELS TUINWINKEL 2021

De Tuinwinkel gaat per 3 april 2021 weer open. Alleen Amstelglorie tuinders kunnen hier inkopen doen voor tuinspullen. Er staat een spatscherm op de toonbank. Verdere voorwaarden ivm corona zijn: 
– 1 klant tegelijk in de winkel (buiten wachtrij dmv vakken met 1,5 mtr afstand)
– binnen is een mondkapje verplicht voor klanten
– alleen pinbetalingen
– aan voorzijde naar binnen, aan zijkant naar buiten
– overige landelijke regels (thuis blijven bij verkoudheidsklachten, etc)

Kom alleen naar de winkel als je iets nodig hebt (houd het bezoek kort en relevant en bedenk dus vooraf wat je hebben wilt, bekijk hier de producten alvast online).


Nieuws: Dit seizoen (2021) zijn er ook biologische zaden van De Bolster te koop, met 20% (leden)korting!
 

De Tuinwinkel Amstelglorie heeft aan het begin van het seizoen 2019 een frisse make-over gekregen. Ook de Tuinwinkel wil bijdragen aan de doelstelling van Amstelglorie om het natuurlijk tuinieren te bevorderen Het assortiment is uitgebreid met meer biologische producten en in het komende seizoen zal het assortiment verder uitgebreid worden. En net als in het park zijn in de Tuinwinkel de buurtbewoners van harte welkom.

Maar ook de vertrouwde service die de amstelglorietuinders gewend zijn, blijft natuurlijk bestaan. Van zand en potaarde, tot gasslangen en tuingereedschap, in de Tuinwinkel zijn ze op voorraad en de medewerkers helpen je graag.

Openingstijden
De openingstijden zijn: zaterdag van 09.45 tot 12.30 uur.
Pinnen is mogelijk en heeft de voorkeur.

Als extra service kunnen tuinders tegen een kleine vergoeding de bestelling laten bezorgen. Bestel dan vóór 11.30 uur in de winkel.
De kosten voor bezorging zijn als volgt:
1-10 zakken € 1.50
11-25 zakken € 3.00
Vanaf 26 zakken € 4.50

Houd er rekening mee dat het druk is aan het begin van het seizoen en de levering iets langer kan duren.

Zand en aarde per vracht
Naast de 40 liter zakken is het ook mogelijk om zand en aarde per vracht te bestellen (één vracht is één kiepkar). Deze wordt in de week na de bestelling zo dicht mogelijk bij de tuin geleverd. De bestelling kan in de Tuinwinkel worden gedaan, of via het bestelformulier (pdf) in te leveren bij de winkel. Leg graag een stuk zeil klaar waar de vracht op gestort kan worden.

De prijzen voor een vracht inclusief bezorgkosten:
Ophoogzand € 35 per vracht
Onbemeste aarde € 35 per vracht

Prijslijst
Zie de prijslijst van de Tuinwinkel voor alle overige producten. 

Vrijwilliger gezocht
De Tuinwinkel Amstelglorie zoekt nog versterking. Lijkt het je leuk om achter de toonbank te staan en mee te helpen in de winkel? Kom langs in de winkel of meld je aan.