Inschrijven bij Amstelglorie

IMG_1321

Inschrijvingen
Wie een tuin wil huren op Amstelglorie, moet zich eerst inschrijven bij de Bond van Volkstuinders (kosten ca.€ 40 per jaar). Daarna kun je aspirant-lid worden van de vereniging Amstelglorie. Zodra je bij ons als aspirant-lid (of kandidaat-huurder) geregistreerd staat, kun je reageren op elke tuin die vrijkomt.

Inschrijven als aspirant-lid kan in het clubgebouw van Amstelglorie op elke 1e woensdag van de maand van 19.00 – 20.00 uur, van april tot en met oktober (ovb). Vergeet niet om je inschrijfbrief van de Bond van Volkstuinders mee te nemen, als bewijs van inschrijving, zonder dit formulier kun je niet ingeschreven worden. De inschrijfkosten zijn € 10,-. We geven de voorkeur aan pinnen boven contant geld.

Het inschrijfformulier kun je alvast printen en ingevuld meenemen:
Download het inschrijfformulier >>

Door je lidmaatschap van de Bond van Volkstuinders (BvV) ben je automatisch ook lid van het Algemeen Verbond van Volkstuinders (AVVN) en krijg je elk kwartaal De Tuinliefhebber toegestuurd, het lijfblad van iedere volkstuinder in Nederland. Vergeet niet om de jaarlijkse acceptgiro van de BvV te voldoen. Bij geen of te late betaling zijn wij helaas genoodzaakt je naam van de wachtlijst te halen.

Meer informatie voor aspirant-tuinders (pdf)