Inschrijven bij Amstelglorie

IMG_1321

Inschrijvingen
Wie een tuin wil huren op Amstelglorie, moet zich eerst inschrijven bij de Bond van Volkstuinders (kosten ca.€ 40 per jaar). Daarna kun je aspirant-lid worden van de vereniging Amstelglorie. De inschrijfkosten zijn € 10,-.
Ben je al ingeschreven bij de Bond van Volkstuinders, dan kun je je inschrijven voor de wachtlijst op een tuinpark.

Ik wil me inschrijven voor de wachtlijst van Amstelglorie

 

Lange wachtlijst
Zodra je bij ons als aspirant-lid (of kandidaat-huurder) geregistreerd staat, kun je reageren op elke tuin die vrijkomt. Amstelglorie kent een lange wachttijd. Hou er rekening mee dat het minimaal enkele jaren duurt (dat kan oplopen tot meer dan 5 jaar) voordat je in aanmerking komt voor een tuin.
Lees voorafgaand aan je inschrijving ook over de lusten en lasten van een Volkstuin.

AVVN lidmaatschap
Door je lidmaatschap van de Bond van Volkstuinders (BvV) ben je automatisch ook lid van het Algemeen Verbond van Volkstuinders (AVVN) en krijg je elk kwartaal De Tuinliefhebber toegestuurd, het lijfblad van iedere volkstuinder in Nederland.

Betaal op tijd
Vergeet niet om de jaarlijkse acceptgiro van de BvV te voldoen. Bij geen of te late betaling verdwijnt je naam van de wachtlijst en vervalt je plek op onze aspirantledenlijst en daarmee de opbouw van je wachttijd. Zorg er dus voor dat je op tijd betaalt, eventueel via een automatische afschrijving. 

Meer informatie voor aspirant-tuinders (pdf)