Selecteer een pagina

Inschrijven bij Amstelglorie

IMG_1321

In verband met de aanhoudende corona maatregelen start Amstelglorie in april 2021 met digitale inschrijving voor de wachtlijst. De fysieke inschrijving komt daarmee te vervallen.
Houd deze webpagina in de gaten voor de meest recente informatie rondom inschrijving.

 

Inschrijvingen
Wie een tuin wil huren op Amstelglorie, moet zich eerst inschrijven bij de Bond van Volkstuinders (kosten ca.€ 40 per jaar). Daarna kun je aspirant-lid worden van de vereniging Amstelglorie. De inschrijfkosten zijn € 10,-.

Lange wachtlijst
Zodra je bij ons als aspirant-lid (of kandidaat-huurder) geregistreerd staat, kun je reageren op elke tuin die vrijkomt. Amstelglorie kent een lange wachttijd. Hou er rekening mee dat het minimaal enkele jaren duurt (dat kan oplopen tot meer dan 5 jaar) voordat je in aanmerking komt voor een tuin.

AVVN lidmaatschap
Door je lidmaatschap van de Bond van Volkstuinders (BvV) ben je automatisch ook lid van het Algemeen Verbond van Volkstuinders (AVVN) en krijg je elk kwartaal De Tuinliefhebber toegestuurd, het lijfblad van iedere volkstuinder in Nederland.

Betaal op tijd
Vergeet niet om de jaarlijkse acceptgiro van de BvV te voldoen. Bij geen of te late betaling verdwijnt je naam van de wachtlijst en vervalt je plek op onze aspirantledenlijst en daarmee de opbouw van je wachttijd. Zorg er dus voor dat je op tijd betaalt, eventueel via een automatische afschrijving. 

Meer informatie voor aspirant-tuinders (pdf)