Kunst in het clubhuis

Tijdens Kunstroute 2017 zijn tuinders en buiten-tuinders gezamenlijk aan de slag gegaan met verf en kwast om twee bijzondere kunstwerken te creëren. Ieder die het aandurfde kreeg zijn eigen stukje doek om een ‘stukje Amstelglorie’ te schilderen aan de hand van een foto, onder begeleiding van tuinders Paula en Erik. De schilderijen hebben een mooi plekje gekregen in het clubhuis, zie het verslagje van Paula hieronder:

Juni 2017
Ons clubhuis is 2 kunstwerken rijker!

Tijdens de Kunstroute 2017 hebben vele Amstelglorianen -jong en oud- aan deze schilderijen meegewerkt. De kunstwerken zijn doorlopend te bezichtigen tijdens openingstijden van het clubhuis.  Als je binnenkomt, zie je ze direct hangen: aan de achterkant van de zaal, rechts naast de terrasdeuren. Naast de werken vind je een lijst met namen van de creatievelingen die eraan meegewerkt hebben.

Ik dank alle kunstenaars voor de gezellige dagen en voor hun enthousiasme waarmee zij deze schilderijen tot een leuke aanwinst voor ons clubhuis gemaakt hebben. Speciale dank aan Titia voor de ondersteuning tijdens het Kunstroute-weekend en aan Jeffrey voor het maken van het raamwerk.

Paula
Tuin 181