Vrijwilligers gezocht

Voor onderstaande activiteiten zijn nog vrijwilligers gevraagd.
Let op: Het gaat om extra vrijwilligerswerk. Je kan je uren dus niet compenseren met tuindiensten.

  • Redactieleden voor website en nieuwsbrief (ook technische kant)
   Voor het bijhouden van de website en het vullen van de nieuwsbrief zoeken we nog enkele tuinders om een Amstelglorie-redactie te vormen. Het gaat om het maken van content, het bijhouden en actualiseren van de huidige website en het opzetten en vullen van de interne en externe nieuwsbrief. Meld je aan via bestuur.amstelglorie@gmail.com

   Weet jij iets meer van de techniek achter websites en kan je helpen met bijvoorbeeld het implementeren en aanpassen van een nieuw WP-thema en het importeren van handige apps? Dan is je hulp heel welkom! Stuur een berichtje naar: bestuur.amstelglorie@gmail.com
 • Inspreker Fenolijn van Vroege Vogels
  We zijn op zoek naar een tuinder die met enige regelmaat de Fenolijn van Vroege Vogels kan inspreken met waarnemingen over planten en dieren op Amstelglorie.
  Zo kunnen we meer mensen laten weten hoe bijzonder ons park is.
  Meld je aan bij het bestuur: bestuur.amstelglorie@gmail.com
 • Coordinator moestuinbakken op het speelveld
  We zijn op zoek naar iemand die het komend seizoen het clubje tuinders van de moestuinbakken enigszins begeleidt. Er moeten nieuwe tuinders geworven worden (vanuit het Amstelkwartier) door te flyeren, eventuele nieuwe bakken bijgezet en gevuld. En de nieuwe mensen moeten op weg geholpen worden. Het werk is vooral geconcentreerd rond het begin van het seizoen, vanaf eind maart. Daarna loopt alles wel vanzelf meestal. Meld je aan bij het bestuur: bestuur.amstelglorie@gmail.com
 • Mensen die af en toe achter de bar willen staan
  Vind jij het leuk om af en toe achter de bar in het clubhuis te staan? We hebben regelmatig mensen nodig:
  Voor ’s avonds (ook tappen, dus enige horeca-ervaring is meegenomen).
  Voor ochtend of middag (vooral bij ontvangst workshop-deelnemers).
  Meld je aan bij het bestuur: bestuur.amstelglorie@gmail.com
 • Coördinator bar
  Wie wil de nieuwe barcoördinator worden? Liefst iemand met een horecadiploma.
  Aan jou de taak om mensen voor achter de bar te regelen (vanuit een kleine poule van medewerkers), te zorgen dat er voldoende voorraad is (ism inkoop bar en de vrijdagavond-ploeg), de agenda voor het clubhuis-gebruik te beheren en tuinders te ondersteunen die een bijeenkomst in het clubhuis willen organiseren.
  Meld je aan bij het bestuur: bestuur.amstelglorie@gmail.com
 • Meedenkers en -doeners voor 65 jaar Amstelglorie
  Wil jij meedenken over hoe we het jubileumseizoen van Amstelglorie vorm gaan geven? Lees meer »
 •  Organiseren en meewerken aan de Open Dag
  Ook dit jaar is er weer een Open Dag op Amstelglorie, namelijk op zondag 3 juni. Net als vorig jaar is het de bedoeling dat er diverse activiteiten worden aangeboden aan de bezoekers, zoals een tuinenroute, plantenverkoop, kinderactiviteiten, sportactiviteiten op het speelveld, met muzikale omlijsting. We zijn in dit stadium vooral op zoek naar iemand die de coördinatie van deze dag op zich neemt.
  Kan jij meehelpen in de voorbereiding van deze dag? Stuur dan een berichtje naar: bestuur.amstelglorie@gmail.com

—————————————————————————————————

Reeds ingevuld:

Hand- en-spandiensten voor Wolkershuisje
De werkgroep Wolkershuisje is in januari van start gegaan. We willen graag deze zomer de eerste schrijver ontvangen in dit unieke ‘writers in residence’-onderkomen op ‘het eiland’ op Amstelglorie. Het idee is om zowel het huisje als de tuin te renoveren en zoveel mogelijk terug te brengen in de staat toen Jan en Karina Wolkers hun tuin op Amstelglorie hadden in de jaren ’70.

We zoeken voor hand-en-spandiensten enthousiaste vrijwilligers. Te denken valt aan mensen die Wolkers’ Dagboeken willen lezen op fragmenten over de tuin en het huisje; iemand die een huishoudelijk reglement kan opstellen mbt het verblijf in het huisje; iemand die kan helpen bij inrichting (bijv. timmerwerk, gordijnen naaien), etc.
Vind je het leuk om mee te doen? Stuur dan een berichtje naar: bestuur.amstelglorie@gmail.com

Vormgever huisstijl en PR-materiaal
Een vormgever met een frisse blik die een nieuwe/ vernieuwde huisstijl kan ontwikkelen (of de ontwikkeling kan begeleiden). Voor flyers, postertjes, online uitingen, maar ook voor bijv. bewegwijzering.