Waterkraan open

Op 24 maart om 13:00 gaat de hoofdkraan op Amstelglorie weer open.
Dit heuglijke moment laten we samenvallen met een kort gezamenlijk moment in het clubhuis voor alle tuinders, met een koffie, thee en iets lekkers.

Meld je in het clubhuis tussen 11u en 13u.

Waarom een gezamenlijk moment?
De winter had nog een ijzig-koud staartje. Gezien deze vorst zou het kunnen dat er weer aardig wat lekkages zijn op tuinen en/ of op het openbare deel. Om te voorkomen dat er onnodig drinkwater wegspoelt, vragen we alle tuinders om op hun eigen tuin te controleren of alles in orde is. Behalve dat het leuk is om elkaar even te kunnen ontmoeten en zo het nieuwe tuinseizoen in te luiden, zorgen we zo ook met z’n allen voor een duurzame start van het seizoen.

Kun je echt niet komen?
Als je echt niet zelf kan komen op 24 maart, check dan elk geval of alle kranen op je tuin dicht zijn. Geef ook even bij het bestuur aan dat je er niet bent, zodat we weten dat we even op je tuin moeten controleren (stuur een mail naar: bestuur.amstelglorie@gmail.com, met je naam en tuinnummer).
Of vraag aan je tuinbuurman/-vrouw om bij jou de controle te doen.

GEVRAAGD: Tuinders om een ronde te lopen over het park, vanaf ca. 13:15u
We zijn op zoek naar enkele tuinders die op 24 maart willen controleren op lekkages. Binnen een groepje tuinders maken we een verdeling en lopen een ronde over het algemene deel van het park en bezoeken de tuinen van tuinders die er niet zijn. Kan jij zaterdagmiddag vanaf 13u helpen? Laat het weten via: bestuur.amstelglorie@gmail.com