De Buurderij op Amstelglorie

Iedere zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur is het een bedrijvige boel op het Speelveld van Amstelglorie als lokale boeren en ambachtelijk producenten hun stal inrichten. Het is de ophaallocatie van de Buurderij Amstelkwartier.

De Buurderij is een sympathiek initiatief waarbij je online producten bestelt en die op zaterdag kunt ophalen op Amstelglorie. Van bieten en bramen verbouwd door stadslandbouwer Chioran tot de rijke sortering kazen van boerderij Gein en het donkerblonde honingbier van brouwerij KEK uit Ouderkerk aan de Amstel. Met de Buurderij haal je elk seizoen de beste producten uit je streek in huis.

Producenten
De meeste producenten komen hun producten zelf brengen en kunnen je er van alles over vertellen. En voor de klanten van de Buurderij is het een gelegenheid om met elkaar kennis te maken én met de amstelglorietuinders. Amstelglorie steunt natuurlijk graag deze buurtgerichte activiteit en de promotie van lokale landbouw.    

Coördinator
Coördinator van de Buurderij Amstelkwartier is Onitcha Ramautarsing. Ze zegt over de samenwerking met Amstelglorie: ‘Het is een nieuw seizoen en ik ben enthousiast over onze nieuwe, groene stek en ervaar de gastvrijheid van Amstelglorie. Het park is volop in beweging en de komende periode zal er nog meer gebeuren.’

Wil je ook producten bestellen? Meld je dan aan op de website BoerenEnBuren.nl dan staan de volgende keer de producten klaar.  

De Buurderij verdient het.