Festivals 2021

In het weekend van 5 en 6 juni 2021 is er een kleinschalige Kunstroute. Lees meer over de Kunstroute 2021
In verband met de Corona-maatregelen zijn er in het tuinseizoen 2021 verder geen festivals.

Festivals 2019

Reuring in het Groen

  Reuring-kinderliedjes-hemkerhof

Waarin een klein festival groot kan zijn! Op zaterdag 6 juli tussen 13.00 en 20.00 uur presenteert Reuring in Groen maar liefst 28 culturele pareltjes in en rond de tuinhuisjes, verspreid over het hele park. Verrassende mini-optredens voor groot en klein. Theater, muziek en literatuur tegen het sfeervolle decor van rozen, floksen en andere seizoensbloeiers. Natuurlijk zijn er ook heerlijke hapjes en drankjes. Wil je alles weten over Reuring? Volg het cultuurfestival op Facebook of bekijk hier het programma

Voel je inspiratie om een bijdrage te leveren? Stuur een mailtje aan Nanna Lahn, die het allemaal helpt organiseren. Ook als je als vrijwilliger een uurtje wilt bijspringen bij de organisatie kan dat.

Om vast in de stemming te komen zijn er de foto’s van 2018, of luister naar Reuring-muziek.


5e editie Kunstroute!

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019  was het weer genieten van de Kunstroute op Amstelglorie. Dit keer was het een jubileumeditie! Tijdens de Kunstroute exposeren kunstenaars – van professional tot eenmalige kunstbeoefenaar – hun werken in de tuinen van Amstelglorie. In het Clubhuis is een overzichtstentoonstelling, waar je ‘voorproefjes’ van alle kunstenaars kunt zien: van beeldhouwer tot fotograaf en van schilder tot macramé-knoper. Volg de Kunstroute op Facebook, of bekijk de deelnemers en het programma (pdf).