Waterkraan open

Verslag openingsevenement 23 maart
Afgelopen zaterdag is met het aansluiten van het water ook het Amstelglorie tuinseizoen weer gestart. Het was een  geweldige dag. Wat een energie: van tuinwinkel tot Hemkerhof en van clubhuis tot eiland, overal was leven. Vele tuinders waren aanwezig en meldden zich vooraf in het clubhuis (nog meer dan vorig jaar!). Anderen hadden zich keurig vooraf afgemeld. De aanwezigen kregen een blauw label mee voor aan het hek, zodat de watercontroleurs snel kunnen zien wie wel/ niet aanwezig was op deze belangrijke dag. Het werkte uitstekend. Zo hebben we er met vereende krachten voor gezorgd dat waterverspilling tot een minimum is teruggebracht. Met dank aan de 14 controleurs die de tuinrondes gelopen hebben!

 

 

Uitnodiging openingsevenent 23 maart
Op zaterdag 23 maart om 13.00 uur gaat de hoofdkraan op Amstelglorie weer open.
Dit heuglijke moment laten we samenvallen met een kort gezamenlijk moment in het clubhuis voor alle tuinders, met een koffie, thee en iets lekkers. Nieuw dit jaar is de vrijwilligersmarkt: kijk wat er zoal te doen is komend seizoen aan vrijwillige klussen. Wellicht zit er iets voor jou bij!

BELANGRIJK:
Meld je in het clubhuis tussen 11.00 en 13.00 uur ivm controle op lekkage.

Waarom een gezamenlijk moment?
Het is niet zo’n strenge winter geweest, maar toch zou het kunnen dat er lekkages zijn op tuinen en/of op het openbare deel. Om te voorkomen dat er onnodig drinkwater wegspoelt, vragen we alle tuinders om op hun eigen tuin te controleren of alles in orde is. Behalve dat het leuk is om elkaar even te kunnen ontmoeten en zo het nieuwe tuinseizoen in te luiden, zorgen we zo ook met z’n allen voor een duurzame start van het seizoen.

Kun je echt niet komen?
Als je echt niet zelf kan komen op 23 maart, check dan elk geval vooraf of alle kranen op je tuin dicht zijn. Geef ook even bij het bestuur aan dat je er niet bent, zodat we weten dat we even op je tuin moeten controleren (stuur een mail naar: bestuur.amstelglorie@gmail.com, met je naam en tuinnummer).
Of vraag aan je tuinbuurman/-vrouw om bij jou de controle te doen en meld dat even.

GEVRAAGD:
Tuinders om een ronde te lopen over het park, vanaf ca. 13.30 uur.

We zijn op zoek naar enkele tuinders die op 23 maart willen controleren op lekkages. Binnen een groepje tuinders maken we een verdeling en lopen een ronde over het algemene deel van het park en bezoeken de tuinen van tuinders die er niet zijn. Kan jij zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur helpen? Laat het weten via: bestuur.amstelglorie@gmail.com

Abe draait de waterkraan open op Amstelglorie
Abe had de eer om de waterkraan open te draaien dit seizoen.
Amstelglorie - fietsers en wandelaars welkom
water