Selecteer een pagina

Eindelijk is het zover! Vanaf maandag 6 februari starten de werkzaamheden aan een nieuwe toegangspoort en aan de opgang van het park. De werkzaamheden gaan ca. 2 maanden duren. De nieuwe toegangspoort komt 2 meter meer het park op en het hek komt ca. 40 cm hoger te hangen. Zo kan de op- en afgang iets meer afgevlakt worden, waardoor deze minder steil wordt.

In de periode dat er gewerkt wordt, worden er noodhekken geplaatst, die afgesloten kunnen worden. De hekken staan overdag open, net als het toegangshek nu. De hekken krijgen een ketting met een cijferhangslot voor ’s avonds en ’s nachts. Slechts een aantal tuinders (waaronder de winterbewoners) ontvangen de code van het hek. Zij zorgen ook voor het openen en sluiten van het hek. Is het hek al/ nog dicht? Gebruik dan het hek van de parkeerplaats om het park binnen te komen of te verlaten.

Kom je met de auto en veel spullen? Gebruik de ingang van het parkeerterrein
Houd rekening met overlast, vooral tussen 20 februari en eind maart. Tijdens de werkzaamheden kunnen er geen auto’s op terrein komen en toegang met karren is ook lastig. Gebruik daarvoor in deze periode de ingang van het parrkeerterrein. Wandelend of met de fiets kan je er wel door: met de fiets moet je wel even afstappen.

Hieronder een iets meer gedetailleerd werkschema:
– week 6 (6-10 feb): plaatsing noodhekken
– week 7 (13-17 feb): aannemer verwijdert het huidige hekwerk (dit wordt later opnieuw geplaatst)
– week 8 (20-24 feb): aannemer start met de werkzaamheden: heiwerkzaamheden, opmetselen van nieuw pilaren, het hekwerk terughangen en de uiteindelijke bestrating aanbrengen.
– week 13 (ma 27-31 mrt): verwachte afronding (onder voorbehoud)

We verheugen ons op het 70ste seizoen van Amstelglorie, met een geheel vernieuwde toegang!

Winterwerk: voorbereidingen treffen voor de nieuwe toegangspoort